Šport
torek, 08. januar 2019

Teci z Univerzo na Primorskem

Na 6. Istrski maraton brez prijavnine

Istrski maraton bo letos potekal 13. in 14. aprila. Gostiteljica letošnje izvedbe je Občina Piran. Maraton povezuje tri istrska mesta, Izolo, Koper, Piran. Letošnja šesta izvedba ponuja tri čudovite trase, ki bodo vsakemu udeležencu odkrile delčke čudovite Istre.


Tekači se bodo lahko prijavili na tri teke, ki bodo potekali v nedeljo, 14. aprila 2019: Hofer rekreativni tek (Portorož – Seča – Portorož), na OMV polmaraton (Koper – Izola – Portorož) in na Luka Koper maraton od Portoroža do Kopra in nazaj.

Za rekreativni tek v dolžini 10 km je na voljo 2.250 prijavnih mest, za 21-kilometrsko progo 2.250 prijavnih mest in za maraton 500. Skupaj bomo torej na Obali gostili 5.000 tekačev.

Univerzitetna športna zveza Primorske kot skrbnik rednih športnih in rekreativnih vsebin Univerze na Primorske, poziva študente in študentke UP ter profesorje in zaposlene na UP, željne teka in rekreacije, da se prijavijo k tekaškima ekipama Univerze na Primorskem. Želimo oblikovati eno študentsko in eno akademsko ekipo, saj bomo skupaj lažje premagovali kilometre.

UŠZP vsem prijavljenim študentom Univerze na Primorskem, ki imajo v letošnjem študijskem letu status študenta, krije stroške prijavnine. Prav tako tudi članom akademske ekipe.


Prijave zbiramo do 20. januarja 2019 do 10. ure!
Obrazec za prijave najdete tukaj: POVEZAVA DO OBRAZCA.

https://goo.gl/NQupGL