Ekipi, ki letita v Izrael

Reprezentanci v odbojki na mivki

Dne 8.12.2018 je v Športnem parku Ludus Črnuče v Ljubljani potekal Univerzitetni turnir v odbojki na mivki, kjer smo dobili zmagovalce v ženski in moški kategoriji, ki se bodo udeležili mednarodnega univerzitetnega tekmovanja v EILAT-u, v Izraelu. 

Moška ekipa: Luka Šteblaj in Jernej Pleša

Študenta Fakultete za vede o zdravju (FVZ), ki sta se odlično odrezala na Univerzitetnem turnirju v odbojki na mivki sta povedala, da se že pripravljata na Mednarodno univerzitetno tekmovanje v Eilat-u: »Zmage na turnirja v Ljubljani sva se zelo razveselila in že nestrpno pričakujeva turnir v Izraelu. Trenutno še ne veva kakšna bo tam konkurenca, tako da so pričakovanja mešana. Seveda si želiva čim višje uvrstitve tako marca v Izraelu, kakor maja na kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v Kopru. Časa za uigravanje ne bo veliko, tako da bo večino prostega časa namenjenega odbojki na mivki. S kondicijskimi pripravami sva že začela, januarja pa začneva s treningi tudi na mivki«.

                             


Ženska ekipa: Tia Cesar in Manca Rotar

Študentki Pedagoške fakultete (PEF) se prav tako kot fanta, močno veselita sodelovanja na Mednarodnem univerzitetnem tekmovanju v Izraelu: »V Izraelu si želiva pokazati dobro igro, to pa nama bodo omogočili treningi, na katerih se bova pripravljali. Prepričani sva, da bo to lepa nova izkušnja in upava na čim boljše rezultate. Veseliva se tudi skupnega druženja z ostalimi igralci in igralkami«. 

                             

Da bosta ekipi dobro pripravljeni, jima omogočamo organizirane in pod vodstvom spremljane treninge na mivki v Športnem parku Ludus Črnuče v Ljubljani (edina dvorana za odbojko na mivki v Sloveniji), saj želimo oblikovati dober in konkurenčen moški in ženski par tako za Mednarodno univerzitetno tekmovanje v Izraelu kot za EUSA Evropsko univerzitetno prvenstvo, ki bo na domačih tleh.