Šport
sreda, 11. marec 2020

Poziv za preventivo ob obisku študentskih rekreacij in tekmovanj

Opis ukrepov za zaščito javnega zdravja.

Dragi študentje in študentke!

Glede na razvoj dogodkov v povezavi s širjenjem bolezni COVID 19, želimo še enkrat opomniti na preventivne ukrepe za zaščito javnega zdravja. Pomembno je, da jih upoštevamo vsi.

Razen rekreacije na STŠ, vsi naši dogodki zaenkrat potekajo nemoteno, saj število ljudi, ki jih obiskuje, ne presega trenutnih omejitev Ministrstva za zdravje.

Želimo poudariti, da naj vsak posameznik poskrbi, da se vede družbeno odgovorno. Če niste popolnoma zdravi, na dogodke ne hodite. Tisti, ki se dogodkov udeležujete, poskrbite za higieno (umivanje rok, razkuževanje) in odgovorno obnašaje.

Vsem študentom in tudi ostalim prebivalcem predlagamo, da redno spremljate spletno stran Nacionalnega inštituta za javno zdravje, kjer boste prejeli vse relevantne in ažurne informacije v zvezi s širjenjem COVID 19 in ukrepi, ki jih sprejemajo institucije.

V prilogi dodajamo navodila za ustrezno razkuževanje rok in primerno obnašanje v primeru prehlada.O vseh nadaljnih ukrepih ali spremembah, vas bomo sproti obveščali! Do takrat pa poskrbite za svoje zdravje in zdravje vseh okoli vas! :)

Ekipa UŠZP

UŠZP priporoča

Aktualne vsebine, ki jih ne smeš zamudit