Šport
torek, 19. december 2017

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni

»DEL namenite UŠZP, ki mladim zagotavlja redno športno aktivnost«

V skladu z Zakonom o dohodnini, lahko vsak državljan RS nameni 0,5% svoje dohodnine nepridobitnim organizacijam, ki delujejo v javnem interesu. 

Donacija je BREZPLAČNA. Z izpolnitvijo OBRAZCA (v priponki) lahko svojo dohodnino namenite tudi Univerzitetni športni zvezi Primorske (UŠZP), ki že vrsto let skrbi za šport in brezplačno rekreacijo študentov Univerze na Primorskem. Če se za donacijo dohodnine ne odločite, se le ta vrne v proračun RS.

Gibanje in aktiven življenjski slog je pomemben za ohranjanje zdravja. Pogoji za redno športno aktivnost so za marsikoga težko dostopni, saj že vrsto let športna vzgoja ni več v obveznem študijskem programu. Zbrana sredstva bomo na UŠZP še naprej uporabili za organizacijo univerzitetnega športa, tekmovanj, rekreacije in drugih športno zabavnih prireditev.

Kako podariš 0,5 % dohodnine?
Univerzitetna športna zveza Primorske
Čevljarska ulica 27
6000 KOPER
davčna številka: 22815996

Del dohodnine za leto 2017 je možno donirati še do 31. decembra 2017. Izpolnjen obrazec še danes pošljite na Finančni urad Koper, p. p. 31, 6001 Koper ali nam ga prinesete tudi na Info točko ŠOUP (Čevljarska ulica 27, Koper), vsak delovnik med 8.00 in 16.00 uro, obrazec bomo Davčnemu uradu poslali mi!