main imagesoup logo
     
 
top

Zdrava zabava

Pravilnik izvajanja rekreacije

kako se prijavim?

pogosta vprašanja

Pristopna izjava in pridobitev izkaznice ZZ

bottom

ZDRAVA ZABAVA:

Pravilnik izvajanja študentske rekreacije

1. Rekreacija poteka od 1. 10. 2016 do 31. 5. 2017. 

2. Natančni termini ter lokacije rekreacije so ali bodo objavljeni na spletni strani www.uszp.si.

3. Rekreacije se od 1. oktobra 2016 dalje lahko udeležijo le imetniki RDEČE izkaznice Zdrava Zabava (ZZ), ki jo študentje in dijaki lahko pridobijo na info točki ŠOUP v Kopru. Kartica Zdrava Zabava je brezplačna in velja do 30. 9. 2017, ne glede na čas nakupa.

4. Vsi udeleženci morajo svojo identiteto izkazati vodji rekreacije z izkaznico ZZ, katero za čas rekreacije le-ta zadrži. Brez izkaznice ZZ se rekreacije ni možno udeležiti.

5. V sklopu brezplačne rekreacije potekajo naslednje športne discipline: košarka, odbojka, badminton, namizni tenis, futsal in odbojka na mivki.

6. Udeležencem bo na terminih rekreacije na razpolago vsa osnovna potrebna oprema (žoge, loparji, mreže itd.). Za profesinalno oziroma boljšo opremo uporabniki poskrbijo sami.
 
7. Pri vsaki športni disciplini je predvideno največje število udeležencev na eno igralno površino v enem terminu: košarka - 15 udeležencev, odbojka - 18 udeležencev, badminton - 12 udeležencev, namizni tenis - 4 udeleženci, futsal - 21 udeležencev in odbojka na mivki - 8 udeležencev.

8. Vsak udeleženec mora svojo udeležbo na rekreaciji predhodno najavi preko rezervacijskega sistema na spletu. Najaviti se je mogoče najkasneje 3 ure pred začetkom rekreacije. Odjava je možna najkasneje 24 ur pred začetkom termina rekreacije. Prednost pri uporabi igrišč imajo uporabniki z vnaprej opravljeno rezervacijo. 

9. V primeru, da se na posamezni termin ne najavi dovolj udeležencev, se je mogoče rekreacije udeležiti tudi brez predhodne najave, vendar le do zapolnitve prostih mest. Prednost imajo tisti, ki so se prijavili, nato pa tisti, ki prej pridejo.

10. Posameznika, ki se najavi in se rekreacije ne udeleži, se sankcionira z enomesečno prepovedjo rezervacij. V obdobju prepovedi se rekreacije lahko udeleži le, če skupine ostanejo nepopolnjene.

11. Za potek rekreacije je zadolžen predstavnik UŠZP, ki je vedno prisoten na terminih rekreacije.

12. Vodja rekreacije sme kadarkoli preveriti, če udeleženci rekreacije izpolnjujejo pogoje za udeležbo.
 
13. Vsi udeleženci rekreacije morajo biti v športni opremi: kratke hlače in majica ali trenerka ter čisti športni copati, ki jih udeleženec prinese s seboj z namenom izključne uporabe le-teh za rekreacijo in ni v njih obut ob prihodu v dvorano. V kolikor vodja rekreacije ugotovi, da udeleženci nimajo ustrezne opreme, jim lahko prepove udeležbo na rekreaciji.

14. Neprimerno obnašanje ali igra v nasprotju s pravili fair playa se lahko sankcionira s prepovedjo udeležbe na rekreaciji.
 
15. Uporabnik je odgovoren za vso morebitno škodo, ki jo namerno ali nenamerno povzroči v času rekreacije.
 
16. Smeti, prazne plastenke in ostale odpadke je vsak uporabnik dolžan pospraviti v koše za smeti. Za sakogar velja pravilo, da se pazi in skrbi za red in čistočo.

17. Spore ali nesporazume na terminu rekreacije rešuje vodja rekreacije kot predstavnik organizatorja. Njegovi odločitvi ni mogoče oporekati.   

18. Organizator ne odgovarja za lastnino, ki jo udeleženci puščajo v garderobah ali dvorani.

19. Udeleženci se rekreacije udeležujejo na lastno odgovornost.
 
20. Univerzitetna športna zveza Primorske si pridružuje pravico do spremembe ali odpovedi termina v primeru vnaprej načrtovanih drugih vsebin.

top

U:
P:

bottom
top
bottom
apz primss uszp

UŠZP, Čevljarska ulica 27, 6000 Koper | T: +386 5 662 62 20, M: +386 31 452 000 | E: info@uszp.si

 
bottom
 
Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih