main imagesoup logo
     
 
top

Rekreacija

Košarka

Odbojka

Futsal

Badminton

Plavanje

Namizni tenis

Pilates

Body kick

Body tone

bottom

REKREACIJA:

Rekreacija za študente že od prvega oktobra dalje! 
 
Rekreacija imenujemo vse aktivnosti, kjer se ljudje neprofesionalno in le na podlagi užitka in volje ali želje športno udejstvujemo. Za študente Univerze na Primorskem in ostalih visokošolskih zavodov omogočamo in organiziramo dejavno preživljanje prostega časa, ki osvežuje človekovo telo in duha - nič drugega kot ZDRAVA ZABAVA.
 
Danes je življenje vse bolj podvrženo stresu in psihičnim naporom, naše delo pa vse bolj sedeče, saj veste… ko si za knjigami in na faksu, pretežno sediš, ni tako? Prav zato se pri Univerzitetni športni zvezi Primorske trudimo vam študentom ponuditi čim bolj raznoliko preživljanje prostega časa.

Slike za vsebino: Rezerviraj_rekreiraj (: 450x299)

 

Rekreacija je igra, je zabava, ki ti lahko polepša proste trenutke, ob tem pa tudi sam nekaj postoriš zase.

Kaj ni zabavno??? Prideš na rekreacijo, srečaš prijatelje, združiš prijetno s koristnim in UŽIVAŠ!!! Naredi si kartico Zdrava Zabava in se nam pridruži tudi ti! V telovadnicah že čakamo nate. 

A ne pozabi, spoštuj pravila, ki so postavljena in s tem poskrbi, da slaba volja ne pride med nas.

top

U:
P:

bottom
top
bottom
apz primss uszp

UŠZP, Gortanov trg 15, 6000 Koper | Prostori UŠZP se nahajajo na Čevljarski ulici 27, 6000 Koper | T: +386 5 662 62 20, M: +386 31 452 000 | E: info@uszp.si

 
bottom
 
Spletna stran uporablja tehnologijo “piškotkov”. Zaradi zagotavljanja popolne uporabniške izkušnje jih omogočite. Sprejmi | Več o piškotkih